Hírlevél

Bamberoo™USA

Ha nem talál termékeink között megfelelőt, látogassa meg amerikai partnerünk weblapját.

Társoldalak

A weblapot készítette:
Danidek
Vélemények

 

Szia Ági!

 

Elnézést, hogy csak most írok visszajelzést a hordozóról, ami egyszerűen zseniális :-) !!!

Nagyon örülünk, hogy ezt választottuk, kényelmes, könnyen kezelhető és igazán hátkímélő. Alma babánk is nagyon szereti.

Még egyszer köszönjük és reklámozom minden babás ismerősünknek, mert olyan jó.

 


2010.03.08. Ez GYO-NYO-RUUUUUUUUU

 


2010.02.18. Kissé szokatlan volt az SSC után a kötözgetés, de nagyon tetszik és kényelmesebb is!

 


2010.02.08 ez a Bambi egy álom! Igényes, maximalista kivitel, angyali komfortfokozat, nagyszerű anyagok, jó szabás, kreatív ötletek és megoldások! Öröm, hogy van még olyan termék a világon, amit ekkora odafigyeléssel, szakértelemmel és szeretettel készítenek!

A csodás "kiszolgálás"-ról már nem is beszélve... és köszönöm hogy volt türelmed a megannyi kérdésemhez és kérésemhez!

 


2010.02.07. Gyönyörű és nagyon kényelmes. 15-20 percet volt rajtam, nekem kényelmesebb a Manducánál. Ezt még egy csatosra sem mondtam.

 

 


 

2010.02.02. teljesen le vagyok nyűgözve, egyszerűen nem tudok betelni a gyönyörű Bambimmal.... annyira jó... annyira szép....annyira tetszik... annyira kényelmes.... adáig vagyok, meg vissza.... és a zuram is... pedig morgott rendesen mikor felvázoltam neki, hogy lesz egy ilyenünk, de már Ő sem morog...

 

 


 

2010.01.25 "Ági, nálam a Bambi .Annyira szép, hogy el sem tudom mondani. Sajnos mire hazaértünk a gyerek bealudt és azóta sem ébredt fel, így nem tudom kipróbálni. Iszonyat nagy a kísértés, hogy felébresszem.... de azt mégsem lehet, vagy?

Mindenképpen jövök még képpel is .

Nagyon szépen köszönöm!!! ."

 


 

2010.01.22. " Szóval egy a sógornőmé, egy a szomszédomé, és nekem is van.
Mindhárom csodaszép és szeretjük őket Köszönjük, Ági.

Már értem az unokatesómat aki nyaranta töpreng, hogy a cabrióba üljön, vagy a choperre. Na, én most azon töprengek, hogy Zsófit kendőbe kössem, vagy a bambiba "

 


2010.01.15. "Nagyon-nagyon tetszik, nagyon-nagyon szeretjük és nagyon-nagyon sokat használjuk."

 


2010.01.09. " Itt is nagyon köszönjük a szuper Bambinkat! Alig tettük le ma, de mikor nem volt rajtam, akkor is sokat nézegettem, tapogattam. A felvétele még egyedül nem megy, kicsit szórakozgatok a hátsó csomóval, de ha fent van, akkor hihetetlenül kényelmes. Holnap még gyakorolok ezerrel, hogy ha hétfőn Zoli munkába megy, akkor már egyedül is tudjam."

 


 

2010.01.07. " No, hát jönnék már dícsérni az SSC-t, de még mindig nem készült kép, kint a kabát miatt nem látszódik, ha meg belépek az ajtón, és leveszem a kabátot, a bambino úgy ugrik ki belőle, hogy alig tudjuk elkapni.
Nagyon kényelmes, szuper kis hordozó, szeretem. Mellkaspánt nem kell, nekem sokkal kényelmesebb nélküle. Nagyon nem bántam meg, pedig elég sokat rágódtam rajta, mert eredetileg csak egy karikást szerettem volna, hogy ne vonszoljam a latyakban a mei tai pántokat. Ez drágább volt ugyan, de ennyi használat után azt mondom, hogy kár lett volna kihagyni az SSC a repertoárból, hozza a mei tai kényelmességét egy egyszerűbb használat mellett. Szóval köszönöm! "

 


 

2010.01.05. "Nagyon tetszik a Feleségem karácsonyi kétoldalas MT ajándéka!
A terepszínű / greyflower

Igazából "akciókép" még nem készült, ahol látszana is, de ami késik, nem múlik! . (Kabát alatt nem látszik...)

Kényelmes, és igazán fiús mintájú..."

 


 

2010.01.02. " Már kétszer is hordozta az SSC-ben Emmát a férjem (kirándultunk) és nagyon jó!! Kényelmes volt, egyszerű felvenni, és még a kabátjára is rá tudta venni, tehát a méret is szuper. Elsősorban a férjemnek rendeltem és nem bántam meg."

 

 


 

2009.12.24. " Nagyon szep, es eloben itt nalam meg szebb! Nekem anno másik mei tai-om volt. Nagyon elegedett voltam vele, DE most, hogy van a bambi oc-m, egyszeruen odaig vagyok erte, tenyleg a rollsok rolllsza. Puha a bodyja, kenyelmes a dereka, kenyelmes hordozni benne meg nagyobb gyereket is, csudajo! Tenyleg megeri az arat, azt kell, hogy mondjam. Tokeletes. koszonom Agi itt is!

 


2009.12.14 " Ági, megérkezett az SSC! Gyönyöhűű!! Imádom! Köszönjük szépen! Kicsit izgultam, hogy milyen lesz, mert még soha nem próbáltam ezelőtt SSC-t, de maximálisan teljesítette az álmaimat. Apának is jó, úgyhogy még egy kő esett le a szívemről. Nekem is éppen jó, de tényleg csak éppen, mert mindenhol tövig van húzva."

 


2009.12.05.  "Ági, nagyon szépen köszönjük, szuper jó lett, nagyon kényelmes, gyönyörű és férjemnek  is jó gyerekkel és gyerek nélkül is"

 


2009.11.25.  "Ági, ez sokkal szebb, mint amilynnek gondoltam!! Köszönöm"

 


 

2009.11.10. "Na, szóval nálam van a gyönyörű rózsaszín pillangós bamberoo oc!
Csak azért nem írtam eddig, mert gondoltam majd akkor, ha lesznek képek is.
Képek majd később.
Minden elfogultság nélkül állíthatom, hogy ez a legszebb bambi, amit valaha láttam.
És nagyon kényelmes is!"

 


2009.11.04. "Megkaptam a Bambit, csodaszép, sokkal-sokkal szebb, mint a képeken! Köszönöm!!!"

 

 


2009.10.15 "Élőben még szebbek a színei. A család apraját-nagyját elvarázsolta és a tapintása ráadás meglepetés volt! A bársonyos, selyemszerű, finom dekoranyag csodás!!! Tudom, hogy ez a szépséges kékség a polcon várakozott és nem kifejezetten nekünk készült, de mégis úgy érzem, mintha egy "úriszabóságban" csak nekünk varrtad volna.
A többnyire Távol-Keleten gyártott tömegtermékek világában, a míves kézimunka még inkább szembeötlő és lenyűgöz. Én először próbáltam Bamberoo mei-tai-t, de hihetetlen volt számomra Andris súlytalansága!  Nagyon jól választottunk
Más gyártók mei-tai-ait már próbáltuk, de egyik sem volt ennyire kényelmes úgy hordozónak, mint hordozottnak: Andris boldogan ki tudja tenni mindkét karját cirógatva, néha-néha hajamat is megszeretgetve, nagyokat kurjongatva, lábával boldogan kalimpálva ...
Örülök, hogy női megérzésemre hallgatva - a csábító árnak is köszönhetően  -, előzetes próba nélkül megvettük ezt a mei-tai-t.

Hálásan köszönjük kezeid munkáját és kívánjuk, hogy még sok-sok mindenkinek szerezz hasonló örömet mint nekünk!"

 


2009.10.05 "...hát én úgy vigyorgok itt magamban, mint egy vadalma.  Most hozta meg a postás a gyönyörűséges majmos bambit, a szívem majd' kiugrott a helyéről, míg bontottam a csomagot. Mit bontottam? Téptem a csomagolást, mint a gyerekek Karácsonykor.  Óóóóó, nagyon szép és olyan puha!!! Slusszpoén, hogy a gyermek épp alszik, de azért üresen felkötöttem a hátamra és nézegetem magam a tükörben  Felébresszem?
Gyönyörű munka!Álmomban sem gond oltam, hogy így beleszeretek, első látásra.
...és a kis zsák, amiben volt!!!"

Még aznap folytatódik:

"Szinte egész nap háton volt a gyermek, nagyon jó érzés, könnyen sikerült a hátratétel, a megkötés, nagyon kényelmes, szép és még sorolhatnám. Olyan igazán szép fotó még nem készült, amin a kötés is mutogatnivaló lenne, de azért teszek fel egy (szerintem) álomszépet. Itt Apukája hátán alszik a délutáni séta alatt. Ami érdekes, hogy már nagyon, nagyon régen nem aludt el hordozóban és most láss csodát"...

 


 

2009.09.08 "Még egyszer köszönjük ezt a minőségi, szép terméket!"

 


 

2009.08.14 "Élőben még-még-még szebb az "Afrikás-bamberoo" csodásak a színei és úgy az egész fantasztikus, szuper kénylemes!!!!! Igazán köszönjük!! "

 


 

2009.07.26 "Mindenki IMÁDJA az új jövevényt. Igazi családtag lesz és tutira velünk marad, míg a fiúk hordozós korban vannak. Nagyon nagyon szeretjük máris. Igazán gyönyörű munka és gyönyörű színvilág, köszönjük szépen."

 


  2009.07.17 "Felpróbáltuk, bár ajándékba lesz, de nagyon gyönyörű és hozza a jól bevárt Bamberoo kényelmet, komfortérzetet!
Köszönjük!"

 


2009.07.13 "Nekem a Bambi megvaltoztatta az eletem Komolyan

Hetvegen voltam bevasarolni, a Lanchid fesztivalon, es Jaki ha nagyon faradt csak belerakom, akkor meg mondja a magaet 5 percig, hogy mmmmm meg buuuu es elalszik, eddig meg orakon at altattuk hajszaritoval, meg porszivoval, meg labujjcintanyerokkal es ciganykerekkel, de most nem kell.

Ugyhogy koszonom szepen )
"

 

 
Vélemények Bamberoo™oc Mei Tai SSC baby carrierWebsite Security Test