Hírlevél

Bamberoo™USA

Ha nem talál termékeink között megfelelőt, látogassa meg amerikai partnerünk weblapját.

Társoldalak

A weblapot készítette:
Danidek
Vásárlási információk PDF

Árak

Az weblapon feltüntetett árak érvényes fogyasztói árak. Amennyiben azonban technikai hiba miatt téves ár jelenik meg az áruházban, az áru elküldése előtt egyeztetés végett
telefonon (vagy e-mail-ben) megkeressük Önt. Az ilyen megrendeléseket nem tekintjük érvényesnek.

Szállítás

Az weblapon kiválasztott raktáron lévő terméket a lehetőségeinkhez képest pár napon belül postázzuk. Egyedi termék megrendelése esetén a termék elkészítése körülbelül egy hetet
vesz igénybe. Ettől eltérések lehetnek, ezt a weblap főoldalán, vagy emailban közöljük.
Az alapanyagok rendelkezésre állása esetén azok kiválasztása után tudjuk csak elkezdeni a termék elkészítését. Minden rendkívüli körülményt igyekszünk közölni.

A termékeket átveheti személyesen Szigethalmon, vagy Budapest XI. kerületben, vagy igény esetén bármilyen szállítási vállalkozót megbízunk a szállítással. A szállítási és
csomagolási költségeket a vevő állja.

Fizetés

A termékekért PayPal segítségével vagy egyszerű banki átutalással fizethet. Egyedi termék megrendelése esetén 60% előleget kérünk.

Garania, javítás

Garanciát adunk minden termékre az átadástól számított 12 hónapig.  A garancia nem terjed ki nem rendeltetésszerű használat vagy nem megfelelő karbantartás által okozott károsodásra.

Garanciális probléma esetén a terméket javítjuk, vagy ha nem javítható, akkor a következők közül választhat a vásárló:

 • Csere terméket adunk.
 • A kár mértékében visszatérítünk a vásárlási árból.
 • Visszavásároljuk a terméket a vásárlási áron.

Nem garanciális károsodások javításával kapcsolatban kérjük érdeklődjön a kapcsolat menüponton keresztül.

Elállás joga

Raktárról vásárolt termék esetén (tehát nem megrendelékre készült) minden vevőnek a vásárlástól számított 8 munkanapon belül elállási joga van, amely a következő feltételekkel
vehető igénybe:

 • Egyedileg, megrendelésre készített termék esetén a vevőnek nincs elállási joga.
 • Az elállási jog minden termékre vonatkozik, ami bontatlan, vagy bontott, de hiánytalan gyári csomagolásban érkezik vissza. Az elállási jog azonban nem vonatkozik azokra a termékekre, amelyek olyan állapotúak, hogy az új termékként történő értékesítést nem teszik lehetővé. Amennyiben a terméket kimosta akkor a termék már nem tekintehtő új termékként eladható állapotúnak.
 • Elállásra vonatkozó igényét e-mailben vagy személyesen kell bejelentenie.
 • Az áru ellenértékét a termék személyes visszajuttatásakor azonnal visszafizetjük. Amennyiben postán, vagy futárszolgálattal küldi vissza a terméket legkésőbb az áru megérkezését követő 5 munkanapon belül visszautaljuk az összeget a vevő által megadott bankszámlaszámra.
 • A visszatérítés nem vonatkozik a kiszállítási költségekre, valamint a termékek visszajuttatásának költségeire, melyeket a megrendelőnek kell viselnie.
 • Amennyiben bizonyítható, hogy az általunk küldött termék az átvétel előtt sérült, a termékre 8 napos cserelehetőséget biztosítunk. Ebben az esetben a sérülést a futár vagy szállító által felvett jegyzőkönyvvel igazolhatja.
 • Nem vonatkozik az elállási jog, az átvétel után megsérült termékekre.
 • Amennyiben a vásárlást a termék kiszállítása előtt, vagy azt követően 8 napon belül lemondja, és interneten keresztül fizetett bankkártyával, akkor a banki tranzakciós költséggel csökkentve utaljuk vissza a bankszámlájára az áru ellenértékét.

Reklamáció

Reklamációval a kapcsolatok menüpont alatt található elérhetőségeinken keresztül élhet.

Cégünk adatai

Danidek Szolgáltató Betéti Társaság
Cégjegyzékszám: 03-06-110661
Székhely: 6000, Kecskemét Halasi út 3
Adószám: 20998255-3-03
Telefonszám: 70/3731492
 
Vásárlási feltételek Bamberoo™oc Mei Tai SSC baby carrierWebsite Security Test